Legfrissebbek

  • 2colours: @studygirl: Hát, ez a komment már az örökkévalóságnak íródik alighanem :D A gond mindenesetre az v... (2020.01.21. 22:35) JavaScript óra
  • 2colours: @bacsi97: Nekem más volt a hiba, nem lehetett színt váltani, hanem hibásan fehéret csinált a szín... (2012.08.30. 16:56) Mester Logika hordozható béta 1.8
  • 2colours: @1colours: Ez így normális. És mivel a fájl nem tudja a saját nevét, ezért ez védhetetlen. (2012.06.29. 20:38) Jogunk van hülyére venni a Windows-t
  • 2colours: @bacsi97: Akkor megnyugodtam. Egyébként mielőtt más venné észre: fail van, a gyalog 1-ről indulva ... (2012.06.14. 07:45) Sakk demonstrációs program
  • 2colours: @1colours: A rajzszöges út kis túlzással impró, emlékeim szerint láttam róla képet, de ahogy nézem... (2012.05.31. 16:53) Játéktesztek: Stunts

Bemutatkozás

Üdvözlöm blogunk olvasóit!

Az oldal profilja eredetileg fantáziadús dolgok alkotása volt, mostanra a hangsúly a Minecraft, a játéktesztek és az egyszerűbb programok létrehozása felé tolódott el, ugyanakkor időnként a régi projektek is visszaköszönnek.

Kevésbé szorosan vagy egyáltalán nem kapcsolódó bejegyzéseket az ersterpleght.blogspot.com oldalon olvashattok.

Az egyik admin:

2colours alias Nemokosch

Utóirat: A blog ugyan előkelő helyen foglalkozik a Minecraft-tal, de nem Minecraft-kocka blog, mégha azok is szerkesztik.

A másik admin:

1colours alias gergicse

Utó-utóirat: Szeretettel várunk mindenkit, még akkor is, ha csak kommentálni szeretne.

A harmadik admin:

icsir13

Játéktesztek - Need For Speed Underground 2

2011.12.17. 11:44 | icsir13 | 4 komment

Címkék: underground verseny autó 2 speed for need ea

  Sziasztok! Gondoltam, indíthatnánk egy játéktesztes részt a blogon belül, úgyhogy most ezt itt én el is kezdeném egy könnyebb falattal, az autósjátékok kedvelőinek körében legismertebb sorozat egyik részével, a Need For Speed Underground 2-vel (mivel az első részt még nem szereztem meg, de biztos ezt is ki fogom próbálni, mivel a második nagyon megtetszett).

  A rendszerigénye nem nagy, a processzort (1 GHz kell csak) is csak a rend kedvéért említem meg. Sok játék buktatójától,a videokártya igénytől se kell félni, 32 Megással is megelégszik .A RAM-ból 256-ot követel,de jó játékélményért érdemes 1 Gigásat használni legalább,mivel az 512-2048 memóriabővítés után sokkal folyékonyabban futott a játék(gondolom azt ne írjam ide, hogy legyen Windows 98-atok:)).Legyen a gépen DirectX 9.0c is, anélkül el sem hajlandó indulni.

  A játékba belépve egy menü fogad bennünket (amennyiben már van karrierünk,a betöltését kéri a játék).A menü rendezett,egyértelmű,jellemzően az EA játékokra. A Quick Game-ra klikkelve kiválaszthatjuk a pályát, autót (tuningolhatjuk is), és az ellenfelek és a forgalom beállításait. A játék grafikája szép, bár lehet, hogy lejjebb van állítva, mint az optimális teljesítmény, úgyhogy akinek "állat" gépe van, látogassa meg a Display menüt a szebb autókért és textúrákért.

  Van karrier mód is,amely elején egy reptéren vagyunk egy nagyon jó kocsival(nem a mienk), majd elmegyünk venni magunknak egy új saját autót. Ez még egy gyengébb autó, de sebaj, elindulunk a városban egy Rachel nevű ember sms-es utasításain alapalulva. Vele felfedezzük a tunungboltokat, gumiboltokat meg ilyesmiket. Ezután magadra maradsz, egyedül kell versenyezned, tuningolnod.

A bejegyzés trackback címe:

https://ersterpleght.blog.hu/api/trackback/id/tr933466874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2colours 2011.12.16. 07:06:30

Ricsi! Nagyon tetszik az új ötlet, az ilyen elképzelések viszik előre a blogot. Azonban a kivitelezéssel kapcsolatban két negatív megjegyzésem van: rendkívül sok vesszőhiba volt, erre figyelj(magyar órán is :) ;ezeket már- leghobb tudásom szerint- ki is javítottam. Egy dolgot viszont még mindig nem értek: "egy nevű ember sms-es utasításain ..." Milyen az az egy nevű ember? Remélem, hogy ez nem volt lelkesedésromboló, mert azért nagy kár lenne egy ilyen elképzelést félbehagyni. Ami belül van, az jó, csak le kell hántani a szélét.

icsir13 2011.12.17. 19:41:10

@2colours: nem jutott eszembe a neve amugy bocs
süti beállítások módosítása