Legfrissebbek

  • 2colours: @studygirl: Hát, ez a komment már az örökkévalóságnak íródik alighanem :D A gond mindenesetre az v... (2020.01.21. 22:35) JavaScript óra
  • 2colours: @bacsi97: Nekem más volt a hiba, nem lehetett színt váltani, hanem hibásan fehéret csinált a szín... (2012.08.30. 16:56) Mester Logika hordozható béta 1.8
  • 2colours: @1colours: Ez így normális. És mivel a fájl nem tudja a saját nevét, ezért ez védhetetlen. (2012.06.29. 20:38) Jogunk van hülyére venni a Windows-t
  • 2colours: @bacsi97: Akkor megnyugodtam. Egyébként mielőtt más venné észre: fail van, a gyalog 1-ről indulva ... (2012.06.14. 07:45) Sakk demonstrációs program
  • 2colours: @1colours: A rajzszöges út kis túlzással impró, emlékeim szerint láttam róla képet, de ahogy nézem... (2012.05.31. 16:53) Játéktesztek: Stunts

Bemutatkozás

Üdvözlöm blogunk olvasóit!

Az oldal profilja eredetileg fantáziadús dolgok alkotása volt, mostanra a hangsúly a Minecraft, a játéktesztek és az egyszerűbb programok létrehozása felé tolódott el, ugyanakkor időnként a régi projektek is visszaköszönnek.

Kevésbé szorosan vagy egyáltalán nem kapcsolódó bejegyzéseket az ersterpleght.blogspot.com oldalon olvashattok.

Az egyik admin:

2colours alias Nemokosch

Utóirat: A blog ugyan előkelő helyen foglalkozik a Minecraft-tal, de nem Minecraft-kocka blog, mégha azok is szerkesztik.

A másik admin:

1colours alias gergicse

Utó-utóirat: Szeretettel várunk mindenkit, még akkor is, ha csak kommentálni szeretne.

A harmadik admin:

icsir13

Játéktesztek - Trackmania

2011.12.18. 15:10 | icsir13 | 1 komment

Címkék: verseny united sunrise nations trackmania nadeo

  Sziasztok! Először is szeretnék elnézést kérni az előző blogban vétett hibáimért, de most jobban fog menni, úgyhogy kezdjük is!

  A játék neve Trackmania, és a gyártója a Nadeo. A játék első változata a Trackmania Original volt, amely három környezetet (desert,rally, és snow) tartalmazott, mindhez egy-egy autó (átfesthető), és háttér tartozott. Ez 2003-as játék, és többszemélyes módja is volt. 2005-ben kijött a Trackmania Sunrise amely három másik környezetet (Island, Bay, Coast) tartalmazott. Ezután 2006-ban végre kijött az első teljesen ingyenes, Trackmania, a Nations. Egy környezetet tartalmazott (Stadium). Még szintén ebben az évben összegyúrták a három játékot, és mind a hét környezetet: létrejött a Trackmania United. 2007-ben a Nadeo frissítette a Nations-t, és a United-et, a név maradt, csak a végére odabiggyesztődött a Forever szócska. Az idén hozta ki a Nadeo a Trackmania 2 Canyon-t, amit még sajnos nem volt alkalmam kipróbálni.

  A United-et próbáltam ki (köszönet jrs-nek a játékért), és mit mondjak nem egy rossz játék. Érdemes kipróbálni még az ingyenes Nations verzióját is.

  A Trackmania egy olyan autós játék, amely arra épül, hogy csak a vezetésre figyelj, mivel: a vezető nem tud meghalni, az autó nem tud összetörni, az egyetlen gond az lehet, hogy a pályára nem tudsz visszajutni.

  A 7 környezethez tartozik 4 játékmód is. Kezdjük a Versennyel, ami elég egyszerű: érj a célba a meghatározott idő alatt, és akkor felszabadítottad a következő pályát. A Platform játékmód már rafináltabb ennél. Ügyességi pályákon kell átjutni, néha vannak checkpointok,amihez vissza lehet menni az Enterrel, a cél pedig, hogy minél kevesebbszer ugorj vissza az előző checkpointhoz.A Mutatványok módban az a lényeg, hogy minél több pontot érj el,amit úgy tehetsz meg, hogy külöféle mutatványokat csinálsz, (pl.: Flipping mix,vagy Chained flip) majd azelőtt  be kell érni a célba, hogy letelik az idő, mivel ha ez megtörténik, a pontjaid elkezdenek csökkenni.Az utolsó mód a Puzzle, ahol olyan pályát kell építened, ami összeköti a rajtot, a checkpointokat, és a célt, majd a kiszabott idő alatt végigmenni rajta.Amikor befejeztél egy pályát, a pontjaidtól/idődtől függően érmet kapsz.Négy érem van: Bronz,Ezüst,Arany,Nadeo(a készítők ideje).

  A Környezeteket röviden mutatom be. A Desert sivatagban egy dülöngélő szedánnal, a Rally falusias tájakban rallyautóval, a Snow havon/jégen egy Terepjáróval, az Island szigeteken szupersportautóval, a Bay tenger fölé épített városokban egy nagyobb kombival, a Coast tengerpartokon coupéval, a Stadium pedig egy nagy stadionban (az autó kb. egy nagyobb távirányítós autó méretű, de ez nem látszik) egy Forma-1-es autóval kecsegtet. ( Trackmania 2 Canyon környezete a Canyon.)

  A játékban van pályaszerkesztő, melyben először meg kell adnunk a környezetet, a napszakot, és hogy egyszerű, vagy haladó módban akarunk-e dolgozni. Az egyszerű mód gyakorlatilag használhatatlan.

  A többjátékos móddal kapcsolatban csak azt, hogy a játékosok (erős idegzetűek folytassák csak az olvasást) át tudnak menni egymáson! A fizika reális ezt az egy érdekességet kivéve.

Néhány trailer a Trackmania játékokról(az alatta levő név tartozik hozzá):


 

Trackmania Nations:  https://www.youtube.com/v/wuz2dXUlmBM&hl=en&fs=1

 

Trackmania United Forever: https://www.youtube.com/v/Gzwb1sJ_Wd8&hl=en&fs=1

 

Trackmania 2 Canyon:  https://www.youtube.com/v/ARQNwg7DlGU&hl=en&fs=1

Rendszerigénye:

Trackmania United Forever:

 

CPU:Pentium IV 1.6GHz / AthlonXP 1600+ 
RAM:256 MB (512 MB with Vista) 
VGA:3D accelerator 16 MB DirectX 9.0c compatible 
DX:DirectX 9.0c or more (included in the install) 
OS:Windows 2000/XP/XP-x64/Vista 
Hang:16 bit DirectX compatible
HDD:1.5 GB free disk space 
  
ODD:2x speed DVD ROM drive

 

Trackmania 2 Canyon:

 

CPU:1.5 Ghz 
RAM:1 Gb 
VGA:256 MB, Pixel Shader 2.0 / Intel HD 2000 / Nvidia ION / AMD HD 6310 
  
OS:Windows XP / Vista / 7 
HDD:1.5 Gb

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ersterpleght.blog.hu/api/trackback/id/tr873473274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icsir13 2011.12.22. 14:18:13

Figyeljétek meg a főmenü alján a Felfedezz fel Nations, és a Felfedezz fel United szöveget! Az egyetlen hiba a játékban......
süti beállítások módosítása