Legfrissebbek

  • 2colours: @studygirl: Hát, ez a komment már az örökkévalóságnak íródik alighanem :D A gond mindenesetre az v... (2020.01.21. 22:35) JavaScript óra
  • 2colours: @bacsi97: Nekem más volt a hiba, nem lehetett színt váltani, hanem hibásan fehéret csinált a szín... (2012.08.30. 16:56) Mester Logika hordozható béta 1.8
  • 2colours: @1colours: Ez így normális. És mivel a fájl nem tudja a saját nevét, ezért ez védhetetlen. (2012.06.29. 20:38) Jogunk van hülyére venni a Windows-t
  • 2colours: @bacsi97: Akkor megnyugodtam. Egyébként mielőtt más venné észre: fail van, a gyalog 1-ről indulva ... (2012.06.14. 07:45) Sakk demonstrációs program
  • 2colours: @1colours: A rajzszöges út kis túlzással impró, emlékeim szerint láttam róla képet, de ahogy nézem... (2012.05.31. 16:53) Játéktesztek: Stunts

Bemutatkozás

Üdvözlöm blogunk olvasóit!

Az oldal profilja eredetileg fantáziadús dolgok alkotása volt, mostanra a hangsúly a Minecraft, a játéktesztek és az egyszerűbb programok létrehozása felé tolódott el, ugyanakkor időnként a régi projektek is visszaköszönnek.

Kevésbé szorosan vagy egyáltalán nem kapcsolódó bejegyzéseket az ersterpleght.blogspot.com oldalon olvashattok.

Az egyik admin:

2colours alias Nemokosch

Utóirat: A blog ugyan előkelő helyen foglalkozik a Minecraft-tal, de nem Minecraft-kocka blog, mégha azok is szerkesztik.

A másik admin:

1colours alias gergicse

Utó-utóirat: Szeretettel várunk mindenkit, még akkor is, ha csak kommentálni szeretne.

A harmadik admin:

icsir13

VB rendszer

2012.03.31. 10:05 | 2colours | Szólj hozzá!

Címkék: foci vb rendszer

Az általam megalkotott VB szisztéma

 

32 VB-kijutó csapat: 8 csoport; mindegyikben 4 csapat.

  1. A-B csoprt szisztéma: -a FIFA-ranglista alapján legjobb 8, vébére kijutott csapatot tartalmazzák. Amelyik csapatnak pozitív lesz a gólkülönbsége, az továbbjut.
  2. C-D-E-F csoport szisztéma: -a FIFA-ranglista alapján 9.-24. helyen kiemeltek. Hagyományos továbbjutási rendszer.
  3. G-H csoport szisztéma: -a FIFA-ranglista szerinti leggyengébb kijutók. Hagyományos rendszer + amelyik csoportban a több gólt rúgják, onnan 2, ahol a kevesebbet, onnan 1 továbbjutó van. Ha ugyanannyi gól esik mindkét csoport meccsein, akkor kisorsolják, hogy mindkét csoportból 1-1, vagy 2-2 továbbjutó legyen-e.

Így a továbbjutók száma legalább 10 (0+0+2+2+2+2+1+1) és legfeljebb 18 (3+3+2+2+2+2+2+2).
További kiesési rendszer (minden további körre érvényes):

  1. Ha páros számú csapat jutott tovább, akkor minden hagyományos.
  2. Ha páratlan és...
    I. ...3-mal osztható, akkor 3-mas csoportokban mindenki játszik mindenkivel, és a 2 jobb jut tovább.
    II. ...eggyel több egy hattal osztható számnál, akkor a legkevesebb pontot gyűjtő csapat esik ki (egyenlőségeknél további összehasonlítások: -pont, -gólkül., -több rúgott gól, -ki-ki meccs, -erősebb csapatoknak járó szisztéma szerinti továbbjutás, -szétlövés), és az 1. lép életbe. Természetesen a ponttáblázatban minden megnyert meccs 3 pont.
    III. ...se az I. se a II. nem érvényes rá, akkor két csapat játszik ki-ki meccset egymással, és az I. lép életbe.

Érmek: -ha nem 16-an jutnak túl a csoportokon, akkor 3-an jutnak az elődöntőbe. Itt életbe lép a már jól ismert 3 csapatos csoport rendszere. A döntő győztese aranyérmes, a többi csapat a virtuális ponttáblázat alapján rangsorolódik.

A III. szabály spec. helyzete : a szöv. kapitánynak a ki-ki meccs előtt be kell jelentenie, hogy csapata győzelem esetén pontot, vagy gólkülönbséget gyűjtsön.
Ha pontot, akkor a meccset a virtuális táblázaton 0-0-s gólkül.-gel fejezi be a csapat, azonban ha rendes játékidőn belül nyer a csapat, a gólkülönbség a 3-on kívüli pontokká számítódik át. Hosszabbításban 1/2 pontokká, büntetőkkel 0 ponttá.
Ha gólkül.-et, akkor a 3 pont mellé a virtuális táblázaton megkapják a gólkülönbséget is, függetlenül attól, hogy hosszabbításban, szétlövésben, vagy rendes játékidőben nyertek-e.

Persze az érthetőség kedvéért erről is csinálok példá(ka)t.

A bejegyzés trackback címe:

https://ersterpleght.blog.hu/api/trackback/id/tr404351647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása