Legfrissebbek

  • 2colours: @studygirl: Hát, ez a komment már az örökkévalóságnak íródik alighanem :D A gond mindenesetre az v... (2020.01.21. 22:35) JavaScript óra
  • 2colours: @bacsi97: Nekem más volt a hiba, nem lehetett színt váltani, hanem hibásan fehéret csinált a szín... (2012.08.30. 16:56) Mester Logika hordozható béta 1.8
  • 2colours: @1colours: Ez így normális. És mivel a fájl nem tudja a saját nevét, ezért ez védhetetlen. (2012.06.29. 20:38) Jogunk van hülyére venni a Windows-t
  • 2colours: @bacsi97: Akkor megnyugodtam. Egyébként mielőtt más venné észre: fail van, a gyalog 1-ről indulva ... (2012.06.14. 07:45) Sakk demonstrációs program
  • 2colours: @1colours: A rajzszöges út kis túlzással impró, emlékeim szerint láttam róla képet, de ahogy nézem... (2012.05.31. 16:53) Játéktesztek: Stunts

Bemutatkozás

Üdvözlöm blogunk olvasóit!

Az oldal profilja eredetileg fantáziadús dolgok alkotása volt, mostanra a hangsúly a Minecraft, a játéktesztek és az egyszerűbb programok létrehozása felé tolódott el, ugyanakkor időnként a régi projektek is visszaköszönnek.

Kevésbé szorosan vagy egyáltalán nem kapcsolódó bejegyzéseket az ersterpleght.blogspot.com oldalon olvashattok.

Az egyik admin:

2colours alias Nemokosch

Utóirat: A blog ugyan előkelő helyen foglalkozik a Minecraft-tal, de nem Minecraft-kocka blog, mégha azok is szerkesztik.

A másik admin:

1colours alias gergicse

Utó-utóirat: Szeretettel várunk mindenkit, még akkor is, ha csak kommentálni szeretne.

A harmadik admin:

icsir13

Minecraft seedek 1.8

2013.04.06. 11:23 | bacsi97 | Szólj hozzá!

Címkék: seed

Minecraft 1.8-ban működő seedek:

i dont care: Jungel szélére rak le, ahol egy gombabiom található. Tökéletes seed, ha nem gombabiom szigetet keresel.

Pyramid: Nevével ellentétben egy havas pusztára tesz le, ahonnan látszik egy tó, egy befagyott folyó, egy fenyőerdő és egy hasadék a közelben.

Ocean: Egy olyan füves pusztára tesz le, ami közelében van egy erdő és ráadásul az egész puszta tele van tavakkal. Az óceán egy köpésnyire van a spawn helytől.

Jungel temple: Egy jungel szélére rak le, amitől egy folyó válsztja el a sivatagot. A sivatagban látótávolságon belül van egy falu egy kováccsal, melynek ládájában 2 vassapka, 13 sapling és pár obszidián van. A bónusz, hogy a falu mellett közvetlen van egy piramis is.

Survival: Három biom találkozásához rak le. Az egyik sivatag a másik erdő és a harmadik mocsár. A sivatagban nem messze van egy falu is kevés házzal és egy kováccsal. A kovácsnak 9 vasa van és kevés kenyere.

Monsters: Egy füves szigetre rak le az óceán közepén. Szerencsére a közelben van egy kis sziget, ahol egy fa található virágokkal.

Extreme: Egy mély tóba dob bele, amely körül tényleg extrém dolgok várnak a felfedezőkre!

youMustWriteSoInJava: A teljesen felesleges kategóriába tartozna, mert mező sok-sok tehénnel, de ha az f3 gomb lenyomása után megnézed az f betűvel bevezetett irányodat, és az 1-es irányba fordulsz,néhány tíz kockán belül kezdődik egy sivatag, méghozzá mindjárt az elején piramissal!

Treasure: Egy nagy jungelbe rak le, melyben található egy mini erdő biom és közvetlen mellette egy extreme hills biom is. Emerald, kakaó és mindenféle fa gyűjtésére alkalmas seed.

Dungeon: Egy nagy félszigetre tesz le, melyen havas puszta található. A szárazföld fele egy fenyves is van. Ha az ember havas terepre vágyik ez a megfelelő seed.

Village: Egy mezőre tesz le, melynek 2 oldalán óceán van. Az egyik irányban egy kiszáradt folyó választja el egy erdőtől, a másik irányba egy jungel van, melyben található egy nagy hegy is telis-tele barlangokkal és gombákkal. Érdekességképp egy-két fa tetején is nőnek gombák.

Mount Everest: Az ember rögtön 4 tyúk fenekével találja szembe magát egy erdő szélén. Egy extreme hills biomtól csak egy folyó választja el. Hatalmas hegyek találhatóak benne, sokszor igen nagy fennsíkokkal.

World: Egy jungelbe tesz le, mely mellett egy extreme hills biom található meredek sziklafalakkal és egy nagy fennsíkkal ahol még egy kis tó is van agyaggal az alján.

sndgiuawrhrughaeruthawiug: A véletlen szüleménye, ugyanis ha az ember rátenyerel a billentyűzetre, ez jön ki belőle: extreme hills biom megint, ám az elején csak mező, majd egy vékony földnyelv vezet át egy félszigetre, ahol egy hegy van csak. Viszont ez a földnyelv egy hatalmas hegygerinc, ami széppé teszi ezt a világot.

getReady: Egy szép hóbiom, ami közvetlenül egy sivatag mellett fekszik. A sivatag tartogat meglepetéseket, ezek közé tartozik egy piramis, amiben többek között gyémántot és aranyat találhatunk.

Uncle Ben's: Ha valaki a bónuszláda szerelmese, az nyilván kedvelni fogja ezt a seed-et is, ugyanis egy mezőre dob a játék, és a tó mellett néhány blokkra van egy lyuk, ami a bányászás fáradalmaitól megkímél (tudniillik láváig le lehet menni benne).

FDrop: Ez a seed egészen kuriózumszámba megy, ugyanis kevés munkával egy nyitott tetejű felszíni pókdungeont lehet benne lelni (a cuccok benne redstone, alma, kakaóbab, puskapor, tehát hanyagolható). Egy mezőn spawnolsz, ahol a sivatag felé indulva először egy kutat találsz, majd nem sokkal mögötte egy tavat, ami mögött pár kockával cobblestonefalak okoznak meglepetést; ha óvatosan kiásod belőle a homokot, már is tiéd a dungeon összes kincse.

dungeonseeker: Egy örök klasszikus: az óceán kellős közepén (sehol egy sziget) kell megtalálnod a boldogulást (vagyis szigetet vagy elhagyatott bányába vezető rést az óceán fenekén). Mostanában - nem tudom, egyéni hiba-e - a világ generálásakor crash-sel a játék, de újraindítás után sikeresen betölti a pályát.

FedEx vs. DHL: A mostani világgenerálás szerint nagyon gyakori a hóbiom; ez épp egy alpi biomba visz, ahol ha a jégtó irányába megyünk, a szomszédos hegyben egy nyitott csontváz-dungeonra lehetünk figyelmesek, amiben többek között kenyeret, vasat és nyerget találhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ersterpleght.blog.hu/api/trackback/id/tr934762097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása